SALON IS WEER OPEN

Wij hebben goed nieuws! Sinds eind augustus verwelkomen wij onze nieuwe schoonheidsspecialiste Christine. Zij zal de schoonheidssalon voortzetten. De komende periode zal zij starten met een beperkt aantal behandelingen, dus niet alle behandelingen zullen boekbaar zijn.

.

salon

Even voorstellen……
Mijn naam is Christine en sinds kort werk ik bij Gezondheidswinkel De Goudsbloem als schoonheidsspecialiste. Ik woon in Spijkenisse samen met mijn zoon. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film of een goede serie waarbij mijn voorkeur ligt bij een spannende Scandinavische of Engelse krimi. Verder verdiep ik mij graag in sterrenkunde. Tot 2013 was ik werkzaam als doktersassistente en heb mij daarna om laten scholen tot pedicure en schoonheidsspecialiste. Verder heb ik aanvullende massagecursussen gevolgd.

Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie voor mij. U en uw huid te laten stralen! Daarom geloof ik erin dat u nog mooier wordt als u lekker in uw vel zit. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij op 1. Zie ik u binnenkort bij salon de Goudsbloem? U bent van harte welkom!

Mocht u meer willen weten, kunt u altijd contact met mij opnemen – T.0181615115 of mail gerust naar salon@degoudsbloem.nl.

.